logo

Op 28 en 29 augustus 2021 is het weer zover, het 21e Bedovo Beach Event! In samenwerking met De Dorpstuin en alle sponsoren zal er dit jaar een geweldig spektakel plaatsvinden op de parel witte, hopelijk met zonovergoten beachvelden van de Dorpstuin in Beek en Donk! 

Ook dit jaar hanteren we 2 categorieën waar je op kan inschrijven. Zowel op zaterdag als zondag kun je opgeven voor de categorie geoefend en ongeoefend (teams bestaan uit 4 personen).

De volleybaldagen staan altijd in het teken van plezier maken, gezellig en sportief bezig zijn terwijl de vrolijke deuntjes je om de oren vliegen. Zand onder de voeten, een drankje in de hand en de zon op je bolletje, wie wil dat nu niet? Laatste jaren is gebleken dat je geen volleybaltalent hoeft te zijn om mee te doen. (Ervaring is wel fijn in de geoefende poule)

Ook voor de allerkleinste zullen er dingen te doen zijn, zodat je er een geweldig dagje uit van kan maken!

Wil je het beste beachvolleybalteam van Laarbeek 2021 worden of wil je graag een gezellige dag beleven? Trommel dan snel je vrienden, familie of collega’s op en schrijf je snel in want vol = vol! De tickets zijn beschikbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/beachtoernooi

Natuurlijk is er meer dan genoeg ruimte om je favoriete team aan te moedigen, gewoon binnen te lopen om te komen kijken of gewoon een drankje te komen doen.
We hebben vernomen dat de hamburgers enorm lekker zijn!

Inschrijvingen:
Het inschrijfgeld per team bedraagt €40. (Dit is dus vanaf een 10tje per persoon! Geen geld toch?)
Na betaling wordt je inschrijving definitief gemaakt en je ontvangt hiervan ook direct een bevestiging. Inschrijven kun je doen via: ticketkantoor.nl/shop/beachtoernooi

Locatie:

De dorpstuin
Parklaan 2
5741 EX Beek en Donk

Parkeren kan op de parkeerplaats van het gemeentehuis aan de Koppelstraat.
Fietsen kunnen gestald worden op het terrein van de Dorpstuin.